Acasă Politic Bucureşti: Atenţie la drum!

Bucureşti: Atenţie la drum!

DISTRIBUIȚI
ninsoare3

ninsoare3124427 26112013 – Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA informeaza participantii la trafic ca se inregistreaza precipitatii sub forma de ninsoare in judetele Caras Severin, Olt, Brasov, Harghita, Suceava, Teleorman, precum si in zonele de munte din judetele Valcea si Gorj.

Potrivit informarii emisă de Administratia Nationala de Meteorologie, temperaturile in aceste zone se mentin inca pozitive dar vor scadea accentuat, cu valori de pana la cinci grade Celsius, sub mediile climatologice din aceasta perioada. In orele urmatoare va mai ninge in sud-vestul si local in sudul tarii, iar vantul se va intensifica.

            Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA roaga participantii la trafic sa respecte restrictiile in zonele respective si sa colaboreze cu autoritatile pentru a evita blocajele in trafic. Participantii la trafic sunt sfatuiti sa nu plece la drum fara a avea autoturismele echipate corespunzator pentru conditiile de iarna (anvelope de iarna, lanturi antiderapante, combustibil, paturi, saculet cu material antiderapant, alimente, apa etc.). – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.