Acasă Politic Bucureşti: Democrat-liberalii spun ”pas”

Bucureşti: Democrat-liberalii spun ”pas”

DISTRIBUIȚI

124323 – 21112013 – PDL nu va face parte dintr-o eventuala comisie parlamentara in cazul Calarasi, a declarat vicepresedintele democrat-liberal Ioan Oltean. El considera un „abuz” initiativa si spera ca PNL va avea „un licar de intelepciune si de minte”, pentru a refuza propunerea PSD, potrivit RFI Romania.

            In opinia lui Ioan Oltean, „este inadmisibil ca un partid politic sa aiba o asemenea initiativa. Este adevarat ca Parlamentul poate sa constituie comisii de ancheta, poate sa constituie comisii speciale, dar totodata in regulamentul celor doua Camere se precizeaza in mod expres care este obiectul de activitate al acestor comisii”.

            Vicepresedintele PDL spune ca „se pare ca astazi, cand USL are o majoritate covarsitoare in Parlament, abuzul constituie obiectul la ordinea zilei in activitatea acestuia, pentru ca anuntul facut de premierul Romaniei si spun eu ca atunci cand a facut acest anunt n-a fost vorba de omul politic Ponta, ci de procurorul Ponta, ca Parlamentul va constitui o comisie parlamentara de ancheta, care sa analizeze modul in care CEC Bank a acordat un credit unei persoane fizice a produs un foarte mare abuz. In istoria Parlamentului Romaniei de 23 de ani nu s-a intamplat sa se constituie o comisie care sa analizeze activitatea si relatiile interpersonale ale persoanelor fizice (…), atata timp cat exista organe specializate si abilitate care sa cerceteze si sa constate daca s-a produs o ilegalitate (…). Poate mai exista un licar de intelepciune si de minte la liderii USL, pentru a nu subscrie cu usurinta la sirul de abuzuri initiate de PSD”. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.