Acasă Politic Bucureşti: Mircea Geoană devine „înalt reprezentant al Guvernului”

Bucureşti: Mircea Geoană devine „înalt reprezentant al Guvernului”

DISTRIBUIȚI

12mircea_geaona34384 25112013 – Premierul Victor Ponta ii va oferi senatorului Mircea Geoana, functia de „inalt reprezentant al Guvernului”.  Mircea Geoana se va ocupa de proiecte strategice si de diplomatie publica, potrivit Antena 3.

            Fostul presedinte al PSD a declarat ca va accepta cu placere aceasta numire.

            „Sunt discutii despre diverse formule in care sa pot sa aduc diverse servicii tarii. (…) Daca va fi nevoie de mine, o voi face fara ezitare, doar sa fiu solicitat si sa pot sa dau bruma de experienta si de contacte pe care le am. Daca este un loc in echipa il ocup cu draga inima si il fac cum am invatat ca se face treaba in politica”, a declarat senatorul PSD.

            Informatia ca fostul presedinte al Senatului ar urma sa fie numit in functia de inalt reprezentant al Guvernului a fost confirmata de seful Executivului. Intr-o interventie la Antena 3, Victor Ponta a precizat ca simte nevoia unei persoane cu experienta si pregatirea lui Mircea Geoana.

            „De mai mult timp am discutat cu domnul Geoana toate temele importante de politica, si sigur ca simt nevoia – alaturi de ministrul de Externe Corlatean si de consilierii mei – a unei persoane cu experienta si pregatirea lui Geoana, pentru ca este extrem de utila. M-am bucurat ca vrea sa ne sprijine in niste lucruri importante”, a spus Ponta. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.