Acasă Politic Bucureşti: Parlamentarii PNL ar putea depunea amendamente la proiectul descentralizării

Bucureşti: Parlamentarii PNL ar putea depunea amendamente la proiectul descentralizării

DISTRIBUIȚI

124231 – 18112013 – Parlamentarii liberali ar putea depune amendamente la proiectul legii descentralizarii, a anuntat deputatul Victor Paul Dobre. Fostul ministru delegat pentru Administratie precizeaza ca asta nu inseamna ca liberalii sunt nemultumiti de actuala forma a documentului, potrivit RFI Romania.

            Pentru Victor Paul Dobre, legea descentralizarii „e un pas inainte, un angajament pe care actuala coalitie de guvernare si-l respecta. Este o apropiere de cetatean, de comunitatile locale, de judete a unor structuri care demult ar fi trebuit sa ajunga acolo”.

            Intrebat daca PNL va depune amendamente la legea descentralizarii, deputatul liberal a spus: „Este posibil. Vom vedea in cursul dupa-amiezii, avem o intalnire la ora 12.00, conducerea grupului parlamentar, si dupa aceea va fi sedinta de grup si este posibil sa fie amendamente. Cred ca intotdeauna e loc de propuneri de imbunatatire, dar in nici un caz nu punem in discutie structura, pachetul institutiilor care trec in subordinea consiliilor judetene cu precadere”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.