Acasă Politic Vaslui: Plângere penală împotriva primarului la Pungeşti

Vaslui: Plângere penală împotriva primarului la Pungeşti

DISTRIBUIȚI
pungesti

pungesti124204 – 15112013 – Localnicii din Pungeşti, judeţul Vaslui, au depus o plângere penală împotriva primarului în funcţie Mircea Vlasă (PSD), pe care îl acuză de abuzuri, oamenii cerând procurorilor să verifice toate documentele Primăriei începând cu 2005, potrivit B1 Tv.

            Protestatarii din Pungeşti susţin că primarul Mircea Vlasă s-ar fi împroprietărit ilegal cu şase hectare de teren, din care patru hectare pe numele soţiei sale, Margareta Vlasă.

            În plus, oamenii îl acuză pe primar că ar fi comis ilegalităţi cu tichetele de combustibil pentru maşinile primăriei, precum şi cu alimentele distribuite gratuit de la Uniunea Europeană.

            „În această plângere noi reclamăm modul abuziv în care primarul Mircea Vlasă conduce primăria, confundând-o cu proprietatea lui. Noi solicităm procurorilor anticorupţie să verifice toate documentele din 2005, de când Mircea Vlasă este primar şi până în prezent”, a declarat fostul primar al comunei Pungeşti din perioada 2000-2004, Costică Spiridon.

            Miercuri, o parte din locuitorii comunei Pungeşti au depus la Prefectura Vaslui documente pentru organizarea unui referendum privind demiterea primarului Mircea Vlasă, pe motiv că acesta a concesionat firmei Chevron terenul unde ar urma să înceapă explorarea gazelor de şist, în timp ce joi peste 150 de persoane din localitate au protestat în Piaţa Civică din Vaslui, cerând demisia prefectului judeţului, Radu Renga, care a atacat în instanţă hotărârea de Consiliu Local prin care localnicii din Pungeşti intenţionau să facă referendum pe tema explorării şi exploatării gazelor de şist. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.