Acasă Politic Bucureşti: Absolvenţii Academiei de Poliţie au fost repartizaţi la noile locuri de...

Bucureşti: Absolvenţii Academiei de Poliţie au fost repartizaţi la noile locuri de muncă

DISTRIBUIȚI

124560 – 01122013 – Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, și secretarul de stat al MAI, Constantin Cătălin Chiper, au participat sâmbătă la ceremonia de înaintare în grad şi depunere a jurământului de credinţă de către absolvenţii Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, promoţia 2013.

            Cu această ocazie, ministrul şi-a exprimat satisfacția că, odată cu Ziua Naţională, cea mai tânără promoţie de ofiţeri ai armelor Poliție, Poliție de frontieră, Jandarmi și Pompieri intră în rândul forțelor Ministerului Afacerilor Interne.

            „Și eu, ca și dumneavoastră, am așteptat încă din vară acest moment important al carierei de ofițer. Personal, îmi doresc ca promoțiile viitoare ale Academiei de Poliție să nu mai fie nevoite să aștepte acasă luni de zile până la încadrarea în serviciu. Încet, dar sigur vom corecta aceste nedreptăți și vom pune în valoare oamenii din acest sistem pentru că ei reprezintă principala resursă a ministerului nostru. Am început deja prin reîntregirea salariilor, prin angajarea promoţiilor din anii trecuţi, prin obţinerea resurselor necesare funcționării optime a instituțiilor din Ministerul Afacerilor Interne”, a declarat ministrul Radu Stroe.

            Ministrul i-a felicitat pe șefii de promoție – subinspector de poliție Manea Dorina (Facultatea de Poliție) și sublocotenent Mureșan Bogdan (Facultatea de Pompieri).

            La ceremonia de absolvire și avansare în primul grad de ofițer au participat oficiali din cadrul MAI, conducerea Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza și a armelor din Ministerul Afacerilor Interne, precum și părinții tinerilor absolvenţi.

            Ceremonia a avut loc în Sala Polivalentă a Complexului CS Dinamo.

            După momentul festiv, cei mai tineri ofiţeri ai Ministerului Afacerilor Interne au fost repartizaţi la noile locuri de muncă din cadrul structurilor teritoriale ale MAI, pe baza opţiunilor acestora şi în ordinea descrescătoare a mediilor generale de absolvire.

            În luna iulie a acestui an, în cadrul forțelor Ministerului Afacerilor Interne au mai fost încadrați cei peste 1.200 absolvenții ai școlilor de subofițeri ale MAI, promoția 2013 – 792 agenţi de poliţie, 56 agenţi de poliţie de frontieră, 392 subofiţeri şi 15 maiştri militari – realizându-se astfel încadrarea în muncă a tuturor promoțiilor anului 2013./ www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.