Acasă Politic Bucureşti: Aviz favorabil pentru arestarea deputatului Gheorghe Coman

Bucureşti: Aviz favorabil pentru arestarea deputatului Gheorghe Coman

DISTRIBUIȚI
gheorghe_coman1

gheorghe_coman1125094 – 23122013 – Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor a avizat favorabil luni solicitarea Parchetului privind încuviinţarea arestării preventive a deputatului Gheorghe Coman, urmărit penal pentru fapte de corupţie.

            Şi de această dată, cei şase deputaţi PNL au participat în formulă completă la lucrările Comisiei Juridice.

            Pentru a duce până la capăt acest demers, Biroul Permanent a convocat, pentru vineri, 27 decembrie, orele 12.00, un plen al Camerei Deputaţilor, în care să se dea votul decisiv prin care să se accepte solicitarea Parchetului, în cazul deputatului Gheorghe Coman.

            „Am făcut un apel în cadrul Biroului Permanent, către toţi liderii de grup, să-şi mobilizeze colegii la şedinţa de vineri, pentru a evita neîndeplinirea cvorumului şi o situaţie care poate afecta credibilitatea Camerei Deputaţilor. Conducerea Grupului PNL îşi mobilizează colegii, pentru ca procedura regulamentară să fie îndeplinită, iar justiţia să-şi facă datoria în acest caz. Sunt convins că luarea unei decizii cât mai urgente şi mai transparente prin asigurarea prezenţei majorităţii deputaţilor în plen va fi un semnal clar că Parlamentul nu face zid în jurul celor asupra cărora sunt formulate acuze de corupţie. Totodată, precizez că deputaţii PNL vor vota în favoarea solicitării de încuviinţare a arestării preventive a deputatului PC Gheorghe Coman”, a declarat George Scutaru, liderul deputaţilor liberali. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.