Acasă Politic Bucureşti: Colinde, folk, pop și muzică a cappella în Piaţa Universităţii

Bucureşti: Colinde, folk, pop și muzică a cappella în Piaţa Universităţii

DISTRIBUIȚI
Craciun_in_piata_Universitatii

Craciun_in_piata_Universitatii125046 – 20122013 – Bucharest Christmas Market îi invită pe bucureșteni la o nouă serie de spectacole dedicate colindelor tradiționale românești și muzicii populare autentice. Weekend-ul acesta vor completa programul artistic al grupurilor de colindători și al ansamblurilor folclorice, artiștii de muzică folk Ducu Bertzi

și Vasile Șeicaru, precum si Luminița Anghel și câștigătorul Eurovision România, Cezar Ouatu, potrivit unui comunicat al Primăriei Municipiului Bucureşti.

            Pe scena amplasată în Piața Universității vor urca, în data de 20 decembrie, Valeria și Ana-Maria Arnăutu, Urșii din Comănești, Bacău, Grupurile de colindători ,,Coveș’’ din Sibiu și ,,Jilavele’’ din Ialomița, Cornelia și Lupu Rednic și Ansamblul folcloric ,,Junii Sibiului’’.

            Seara de spectacole de sâmbătă va fi deschisă de Grupul de colindători Ilva, urmat de Tudor și Nicolae Furdui Iancu cu Taraful ,,Crai Nou’’ din Alba Iulia. De la orele 19.00 până la 21.00, vor întregi, prin cântec, atmosfera de sărbătoare, Orchestra ,,Valahia’’ dirijată de Marius Zorilă, cu Paul Daniel Ananie, Andreea Haisan, Lavinia Goste, Gheorghe Turda, Mioara Velicu, Mariana Anghel și Margareta Clipa.

            Duminică, 22 decembrie, vizitatorii târgului vor putea asculta un concert special susținut de Grupul vocal ,,Acapella’’ din București, dupa care vor urca pe scena Ducu Bertzi, Vasile Șeicaru, Luminița Anghel si Cezar Ouatu.

            De asemenea, copiii care nu au apucat să se imortalizeze alături de Moș Crăciun în cadrul proiectului ,,Crăciun cu Îngeri’’, inițiat de studioul de fotografie Foto Union, o pot face până duminică, 22 decembrie.

            Vizitatorii vor mai gasi la targ mâncăruri tradiționale românești dar și obiectele de artizanat, decorațiuni de Crăciun și haine populare pe care le pot achiziționa pentru a face un cadou unic celor dragi.

            Târgul de Crăciun este deschis între orele 10.00 – 22.00 în weekend-uri și în intervalul orar 11.00 – 22.00 de luni până vineri. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.