Acasă Politic Bucureşti: Mugurel – Ioan Stanov, numit adjunct al şefului IGSU

Bucureşti: Mugurel – Ioan Stanov, numit adjunct al şefului IGSU

DISTRIBUIȚI
Colonel_Mugurel__Ioan_Stanov

Colonel_Mugurel__Ioan_Stanov124669 – 05122013 – Colonel Mugurel – Ioan Stanov a fost împuternicit, prin ordin al ministrului Internelor, să îndeplinească atribuţiile funcţiei de prim – adjunct al inspectorului general din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) pe o perioadă de şase luni .

            Întrucât perioada împuternicirii locotenent colonelui Marian – Daniel Dragne, care a deţinut până în prezent această funcţie, se apropie de final, decizia urmăreşte asigurarea continuităţii actului de comandă/coordonare operativă a intervenţiilor, la nivel naţional, în perspectiva manifestării fenomenelor meteo specifice sezonului rece.

            Cu o experienţă de peste 20 de ani în acestă armă, Mugurel – Ioan Stanov este licenţiat în domeniul „blindate şi autovehicule militare”, fiind totodată şi absolvent al cursului postuniversitar „Managementul strategic al afacerilor interne”, organizat de Colegiul Naţional al Afacerilor Interne.

            De-a lungul carierei sale, ofiţerul a ocupat funcţii de execuţie şi comandă în cadrul IGSU, în ultimii şase ani îndeplinind, cu profesionalism, funcţia de comandant al Centrului Naţional de Perfecţionare a Pregătirii pentru Managementul Situaţiilor de Urgenţă Ciolpani, unitate subordonată IGSU. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.