Acasă Politic Bucureşti: Numele miniştrilor Constantin şi Grapini apar în interceptările cu Gheorghe Coman

Bucureşti: Numele miniştrilor Constantin şi Grapini apar în interceptările cu Gheorghe Coman

DISTRIBUIȚI

125052 – 20122013 – Numele lui Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, cel al Mariei Grapini, ministru delegat pentru IMM-uri, și cel al lui Dan Voiculescu sunt menționate în interceptările din dosarul deputatului PC Gheorghe Coman,

potrivit Digi24.

            Deputaţii jurişti au amânat pentru săptămâna viitoare cererea de arestare făcută pe numele parlamentarului PC Gheorghe Coman. Luni dimineaţă, deputatul prins în urmă cu două zile în flagrant luând mită, va fi audiat de colegii săi, la Comisia juridică.

            El a reuşit să fugă înainte de a fi reţinut, susţin procurorii DNA, însă a fost filmat luând banii. Procurorii au început urmărirea penală şi au cerut Camerei Deputaţilor procedură de urgenţă pentru ridicarea imunităţii.

            Ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, a negat orice implicare în scandalul mitei de care este acuzat deputatul PC Gheorghe Coman.

            „Acest om a venit de la PP-DD, eu nu am scos două vorbe cu el. Cei care fură, care înșală și care iau mită se pot folosi de numele oricui. Mă surprinde, dar înseamnă că e tipul clasic de om care din asta trăia. M-am întâlnit cu el doar de câteva ori la biroul politic. Nu știu cum a ajuns să vină la PC. Habar nu am cine este acest Coman. Nu scotea o vorba în ședințe, probabil pentru că vorbea mai prost. Am primit doar referințe negative despre el de când a venit la noi. Noi l-am suspendat din partid. Și chiar dacă scapă de DNA, propunerea mea e să fie exclus din partid. Nu pot fi coleg cu o asemenea persoană”, a declarat Maria Grapini. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.