Acasă Politic Bucureşti: Victor Ponta are „reţineri” faţă de numirea lui Rareş Bogdan ca...

Bucureşti: Victor Ponta are „reţineri” faţă de numirea lui Rareş Bogdan ca şef al televiziunii publice

DISTRIBUIȚI
rares_bogdan

rares_bogdan124948 – 17122013 – După vehicularea numelui lui Valentin Nicolau în PSD pentru conducerea interimară a televiziunii publice, premierul Victor Ponta anunţă că postul le va reveni „colegilor liberali”.

            „Propunerea pentru preşedinte-director general va aparţine colegilor liberali. Nu ştiu să existe o propunere oficială. Deocamdată există una neoficială”, a spus premierul, luni, la Antena 3 cu o zi înaintea şedinţei Parlamentului pentru învestirea unui interimar în locul lui Claudiu Săftoiu.

            Întrebat dacă numele „neoficial” este cel al jurnalistului , Ponta a confirmat, însă s-a declarat „reţinut” în a-l susţine.

            „Dacă colegii liberali o vor face, o să discutăm atunci. Evident că am reţineri, dar nu cred că e corect să vorbim”, s-a eschivat liderul PSD. În explicaţia publică pentru aceste reţineri premierul s-a referit la criza financiară care trebuie gestionată în TVR. „Televiziunea publică, anul trecut, a fost în pragul colapsului. Noi am garantat un împrumut destul de mare. Situaţia actuală este extrem de gravă. Teviziunea publică are un buget de 150 de milioane, preocuparea mea e dacă putem să facem din TVR un serviciu admirat de către români şi care să cheltuiască mai puţin în aceste vremuri dificile. Altfel banii pot să-i dau la şcoli. Radioul public este lider de piaţă şi a făcut profit. Contează foarte mult managementul şi nu cred că trebuie să fie într-o zonă privată ca să fie bine condusă”, a comentat premierul. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.