Acasă Politic Bucureşti: Cristian Preda: Victor Ponta trebuie să demisioneze

Bucureşti: Cristian Preda: Victor Ponta trebuie să demisioneze

DISTRIBUIȚI

125630 – 24012014 – Europarlamentarul PDL Cristian Preda ii cere premierului Victor Ponta demisia de onoare. „La trei zile dupa producerea accidentului din Apuseni, ministrul Radu Stroe a demisionat. Cu doar o zi inainte, acelasi Stroe afirma cu aroganta ca nu-i trece prin minte sa plece.

Iar premierul l-a sustinut. La fel a procedat si Crin Antonescu, seful penelistilor. Atunci cand presiunea mediatico-politica a devenit foarte mare, sefii USL s-au razgandit, iar Stroe a descoperit onoarea. A invocat-o ca motiv pur formal al demisiei, explicand ca parasirea functiei nu e, de fapt, asumata, ci doar acceptata. Intrebarea cea mai importanta e, insa, urmatoarea:          de ce Stroe si nu Ponta? Nu cumva responsabilitatea politica pentru blocajul institutional din timpul operatiunilor de salvare ii apartine sefului guvernului?”, a scris Cristian Preda, pe blogul sau.

Europarlamentarul a invocat onoarea si in cazul lui Victor Ponta, afirmand ca acesta ar trebui sa plece din functie, pentru a arata „ca nu e las”.

„Daca onoarea nu e o vorba goala, dottore trebuie sa plece impreuna cu Stroe. E o ocazie pentru Ponta sa arate ca nu e las”, a mai scris Cristian Preda. – PROMPT MEDIA  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.