Acasă Politic Bucureşti: Jandarmii ajută persoanelor sinistrate

Bucureşti: Jandarmii ajută persoanelor sinistrate

DISTRIBUIȚI
jandarmii_ajut_persoanelor_sinistrate

 jandarmii_ajut_persoanelor_sinistrate125781 – 30012014 – Peste 1.000 de jandarmi acţionează astăzi, la nivelul a nouă judeţe (Brăila, Buzău, Călăraşi, Ialomiţa, Prahova, Vrancea, Galaţi, Tulcea, Constanţa) pentru salvarea persoanelor sinistrate, limitarea efectelor produse de căderile masive de zăpadă şi viscol, precum şi pentru distribuirea de ajutoare.

În judeţul Buzău, aproximativ 300 de jandarmi (160 jandarmi sunt în sprijin din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploieşti) acţionează pentru salvarea şi evacuarea populaţiei sinistrate, precum şi pentru deszăpezire, pe raza localităţilor Berca, Pârscov, Smeeni, Cilibia, C.A. Rosetti, Luciu, Largu, Ruşeţu, Rîmnicelu, Racoviţeni, Smurgeşti, Merei, Pietroasele, Neeni, Vâlcele.

În judeţul Brăila, aproximativ 200 de jandarmi (dintre aceştia, 100 de jandarmi au venit în sprijin de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău) acţionează pentru ajutorarea persoanelor sinistrate, pe raza localităţilor: Romanu, Lacul Sărat, Traian, Cazasu şi Urleasca.

În judeţul Călăraşi, peste 100 de jandarmi (dintre care 50 din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei) acţionează cu autospeciale din dotare pentru salvarea şi evacuarea sinistraţilor, deszăpezire şi distribuire de ajutoare, pe raza localităţilor: Budeşti, Frumuşani, Tigaia, Lehliu şi pentru deszăpezire, în localităţile: Buzoieni, Cuza-Vodă, Belciugatele, Florica, Cojeşti.

O femeie în vârstă de 37 de ani, care se afla pe drumul dintre localităţile Fundule şi Tămădău, din judeţul Călăraşi, a fost salvată de jandarmi, după ce a stat mai multe ore în drum aşteptând să treacă un mijloc de transport.

În judeţul Prahova, peste 80 de jandarmi acţionează în 25 de locaţii afectate de căderile masive de zăpadă.

În judeţul Vrancea, aproximativ 90 de jandarmi acţionează pentru ajutorarea persoanelor sinistrate.

În judeţul Galaţi, peste 50 de jandarmi acţionează pe raza localităţilor Oancea şi Suceveni.

În judeţul Tulcea, peste 50 de jandarmi acţionează acţionează pentru ajutorarea persoanelor sinistrate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alţi 90 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa şi 50 de jandarmi din cadrul B.S.I.J., se deplasează spre judeţul Călăraşi, în sprijinul celor care deja acţionează pentru ajutorarea populaţiei sinistrate.

De asemenea, efective ale Jandarmeriei acţionează împreună cu Poliţia în cadrul filtrelor rutiere constituite în toate zonele afectate. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.