Acasă Politic Bucureşti: Latifundiarii din Parlament

Bucureşti: Latifundiarii din Parlament

DISTRIBUIȚI

125188 – 06012014Agricultura este atractiva pentru numerosi parlamentari romani, care si-ar putea lucra cele cateva mii de hectare de pamant detinute,mostenite sau cumparate, alaturi de presedintele Traian Basescu si deputatul Elena Udrea, dupa ce se vor retrage din politica.

            Alesii au continuat sa cumpere pamant pe timp de criza, avand in vedere faptul ca terenurile agricole s-ar putea scumpi din 2014 cu 30%, informeaza Realitatea TV

            Cel mai intins teren agricol il detine deputatul PSD Ion Balan, care are 421 de hectare in Tulcea, cumparate in ultimii sapte ani impreuna cu sotia.

            Acesta este urmat democrat-liberalul Vasile Iliuta, cu 402 hectare in Calarasi, cumparate in ultimii 17 ani, tot impreuna cu sotia.

            Pe locurile trei si patru se afla un senator PPDD, Teiu Paunescu, cu 152 de hectare in Olt, si o doamna deputat din aceeasi formatiune, Maria Dragomir, cu 121 in Calarasi.

            De asemenea, Adrian Anghel, Ion Rotaru, ambii din PSD, si liberalul Victor Ciorbea detin, fiecare, zeci de hectare de teren agricol in Braila, Ialomita si Alba.

            Incepand cu acest an, terenurile agricole se vor scumpi cu pana la 30%, spun specialistii.

            Traian Basescu si Elena Udrea sunt doi dintre cei mai importanti politicieni romani care investesc in agricultura. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.