Acasă Politic Bucureşti: Stare de alertă în judeţele Vrancea, Buzău şi Brăila

Bucureşti: Stare de alertă în judeţele Vrancea, Buzău şi Brăila

DISTRIBUIȚI
victor_ponta5

victor_ponta5125664 – 27012014 – Premierul Victor Ponta a aprobat, luni, instituirea stării de alertă pentru judeţele Vrancea, Buzău şi Brăila. În aceste judeţe, duminică a fost instituit cod roşu de ninsoare şi viscol. Atenționarea meteorologică cod roşu a fost valabilă între orele 15.00 și 22.00.

Luni, la orele 12.00, la Guvern a fost convocat Comandamentul de Iarnă.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat că luni dimineaţă îi va propune premierului Victor Ponta decretarea stării de alertă în judeţele Buzău, Brăila şi Vrancea, care au fost timp de şase ore sub cod roşu de viscol.

„Starea de alertă ne va crea posibilitatea şi cadrul legal pentru a dispune măsurile necesare pentru a elimina efectele acestui dezastru, efectele acestei stări de forţă majoră”, a declarat Dragnea la comandamentul de iarnă de la Guvern de duminică seară.

Codul portocaliu de viscol a fost prelungit luni, până la ora 23.00, în judeţele Constanţa, Tulcea, Brăila, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Vrancea şi Galaţi, iar judeţele Bacău, Vaslui şi Iaşi au fost atenţionate cu cod galben. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.