Acasă Politic Bucureşti: Victor Ponta: Traian Băsescu – „ultimul reprezentant al unui sistem comunist...

Bucureşti: Victor Ponta: Traian Băsescu – „ultimul reprezentant al unui sistem comunist securist”

DISTRIBUIȚI

125212 – 07012014Premierul Victor Ponta i-a catalogat pe consilierii prezidentiali drept „gasca de la Cotroceni”, iar pe presedintele Traian Basescu l-a numit „ultimul reprezentant al unui sistem comunist securist”.   

   

Potrivit premierului, consilierii de la Cotroceni sunt „personaje ridicole”, facand declaratiile in contextul afirmatiilor presedintelui si unor consilieri la adresa prim-ministrului Republicii Moldova, Iurie Leanca.

            „Gasca de la Cotroceni spune numai tampenii. Atacurile la domnul prim-ministru al Moldovei au fost absolut niste tampenii”, a spus Victor Ponta, luni seara, la RTV.

Premierul a facut referire si la faptul ca unii dintre consilierii prezidentiali isi fac partid: „Ma refer la cei din propaganda presedintelui”.

            Intrebat daca poate numi pe cineva, prim-ministrul a raspuns: „Pot numi, dar ma bat cu stapanul, nu cu cainii”.

            In ce priveste relatia cu presedintele Traian Basescu, Victor Ponta a afirmat ca acesta „este un personaj iresponsabil, dar daca Romania a rezistat noua ani, o sa mai reziste”.

            „Eu am obligatia sa incerc sa limitez pagubele pe care le produce acest mandat ilegitim al domnului Basescu. Decembrie 2014 va fi momentul incheierii tranzitiei de la comunism la o societate democratica. Domnul Basescu este ultimul reprezentant al unui sistem comunist securist”, a mai declarat premierul. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.