Acasă Politic Buzău: Şef de la IPJ Buzău, cercetat pentru scoaterea unui arestat în...

Buzău: Şef de la IPJ Buzău, cercetat pentru scoaterea unui arestat în oraş

DISTRIBUIȚI

 125475 – 17012014 – Seful Biroului Investigatii Criminale din cadrul IJP Buzau este acuzat de procurorii DNA ca a tinut un condamnat la inchisoare in arestul preventiv si i-a permis sa mearga la frizer, petreceri sau ziua lui de nastere.

Alexandru Tudorel Stefan, sef al Biroului Investigatii Criminale, este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu, el primind diferite sume de bani de la condamnat, in schimbul carora „a

intocmit personal sau a determinat alti ofiteri de politie judiciara din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Buzau sa intocmeasca acte prin care s-a solicitat mentinerea nejustificata, in Centrul de Retinere si Arest Preventiv Buzau a acestuia, potrivit unui comunicat DNA.

Politistul il scotea din cand in cand pe condamnat prin oras, justificand ca e nevoie de acest lucru pentru diferite „acte de cercetare penala”. Ca urmare a acestor actiuni, condamnatul si-a sarbatorit ziua de nastere cu prietenii si membrii familiei, a participat la petreceri si a avut acces la frizerul personal.

Politistul este cercetat in libertate. – PROMPT MEDIA        

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.