Acasă Politic Bucureşti: Crin Antonescu: Oamenii din jurul președintelui sunt “complet desprinși de realitate”

Bucureşti: Crin Antonescu: Oamenii din jurul președintelui sunt “complet desprinși de realitate”

DISTRIBUIȚI

126005 – 10022014 – Crin Antonescu a comentat, duminica seara, discursurile tinute de presedintele Traian Basescu si mai multi reprezentanti ai Miscarii Populare, la Cluj-Napoca, la dezbaterea organizata pe tema statului de drept.   Facand referire la discursurile de la Cluj, liderul PNL a spus ca oamenii din jurul presedintelui sunt desprinsi de realitate,

iar discursul sefului statului este sfidator.

„Am asistat si azi la un lucru pe de o parte jalnic, pe de alta parte parte sfidator. Jalnic pentru ca acesti oameni sunt complet desprinsi de o realitate, cu niciun fel de capacitate de a lua contact cu niciun fel de realitate politica si nici de alt fel. Sfidator pentru ca presedintele in exercitiu incalca flagrant Constitutia, regulile Constitutiei. Acele reguli acceptate in orice societate democratica, reguli despre care domnia vorbea astazi, despre care povestea. Dispret si sfidare fata de voturile repetate a milioane de oameni. Nu se poate, daca esti Basescu, daca esti Boc sau Elena Udrea, nu se poate sa nu te intrebi daca milioane de compatrioti au innebunit, au fost chiar toti manipulati de o televiziune, oare noi nu am gresit cu nimic? Spun in continuare minciuni, calomniaza si ati observat ca de o buna bucata de vreme nu actiunile sau declaratiile acestor oameni fac interesul meu”, a declarat liderul liberalilor la RTV.

Totodata, el a apreciat ca Traian Basescu si Emil Boc nu-si pot asuma istoria guvernarii trecute si ca apeleaza la o „propaganda nerusinata”.

„Pe de-o parte, este repetarea unei teze de propaganda nerusinate cum am cunoscut-o de atatia ani. Pe de alta parte, se poate ca oamenii sa nu-si poata asuma actiuni politice nefaste, majore, cum a fost cazul domnului Basescu si a domnului Boc, si pur si simplu sa-si rescrie in mintea lor istoria, falsificand-o. Se poate si asta, nu stiu, dar nu sunt psiholog”, a mai apreciat Crin Antonescu.

Fundatia Miscarea Populara s-a reunit, duminica, la Cluj-Napoca, pentru o dezbatere pe tema statului de drept, acolo unde presedintele Traian Basescu a sustinut un discurs in cadrul caruia a adus critici actualei guvernari. – PROMPT MEDIA 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.