Acasă Politic Bucureşti: Elena Udrea: “Crin Antonescu se prăbuşeşte”

Bucureşti: Elena Udrea: “Crin Antonescu se prăbuşeşte”

DISTRIBUIȚI

126480 – 28022014 Deputatul Elena Udrea consideră că liderul PNL, Crin Antonescu, se prăbușește în propria-i campanie pentru prezidențiale, în special după plecarea partidului de la guvernare.

”PNL-ul nu s-a rupt, nu a plecat de la guvernare pentru electoratul de centru-dreapta, nu a plecat pentru că se introduce acciza de 7 cenți, nu a plecat pentru legea amnistiei, a plecat pentru că nu i se dă funcția de vicepremier și ministru de Interne domnului Iohannis. Din analizele pe crae le-am văzut, cel care este considerat de ruperea Uniunii, mai mult decât    Victor Ponta, este Crin Antonescu. El se prăbușește. S-a păcălit până s-a prins că e un drum fără întors”, a declarat Udrea, vineri, în cadrul emisiunii la B1 TV.

Aceasta crede că Antonescu nu se mai poate pretinde un apărător al electoratului de dreapta, iar acest lucru va avantaja candidatul PMP la prezidențiale.

”Antonescu nu se poate pretinde cel care apără electoratul de centru-dreapta, a girat toată guvernarea asta împotriva statului de drept. Electoratul PNL oricum era la USL. Pe noi nu ne afectează ruperea USL, afectează România. Cred că o parte din electorat va pleca, după acest

eşec. Avem o şansă în plus ca la alegerile din prezidenţiale din noiembrie să susţine un candidat care va câştiga. Era greu să te baţi cu un candidat al USL-ului. Acum, dacă PNL se rupe şi Antonescu va fi candidat, avem o şansă în plus ca cei de la Mişcarea Populară împreună cu alte partide care vor face o singură platformă politică, să avem candidatul care va câştiga la alegerile din noiembrie”, a completat Elena Udrea. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.