Acasă Politic Bucureşti: Ilie Sârbu: Referendumul pentru Constituţie, într-o singură zi

Bucureşti: Ilie Sârbu: Referendumul pentru Constituţie, într-o singură zi

DISTRIBUIȚI
ilie_sarbu

ilie_sarbu125839 – 03022014 – Referendumul pentru modificarea Constitutiei va fi organizat intr-o singura zi, a anunțat liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu. El precizeaza insa ca „in Parlament se mai pot schimba lucrurile”. „S-a convenit asupra unei singure zile si va avea loc odata cu alegerile europarlamentare.

Au fost discutii pro si contra, ca intotdeauna si atunci s-a ajuns la concluzia ca aceia care sunt interesati, cei care doresc, pot sa vina intr-o zi. Asta nu inseamna ca nu s-ar putea schimba lucrurile in Parlament, venind altii cu alte argumente. Cred eu ca de asta a si ramas putin neclara sau neexplicata 100% decizia. In Parlament se mai pot schimba lucrurile, ati vazut ca de-a lungul timpului au mai fost decizii care au infirmat deciziile Guvernului, ale USL, sunt dezbateri, oamenii vin cu argumente, din teren lucrurile se vad de multe ori altfel”, a spus senatorul PSD, la RFI Romania.

Intrebat daca estimeaza ca Parlamentul va intoarce decizia, Ilie Sarbu a spus: „Nu, eu nu vad de ce”.

„Am experienta celor doua zile, daca va amintiti, in 2003, cand alergam noi pe strazi si prin comune dupa alegatori. Cine e interesat ca tara lui sa mearga bine, sa aiba un sistem constitutional pus la punct, sa rezolve problemele de care ne-am lovit in perioada asta, face efortul sa iasa la vot. Daca nu exista interes, putem noi sa facem si o saptamana, ca tot nu vor veni”, a mai spus Ilie Sarbu. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.