Acasă Politic Bucureşti: PDL cere suspendarea premierului Ponta pentru plagiat

Bucureşti: PDL cere suspendarea premierului Ponta pentru plagiat

DISTRIBUIȚI

126366 – 25022014 – Vicepresedintele PDL Raluca Turcan sustine ca premierul Victor Ponta ar trebui sa se autosuspende din functie, dupa ce a a destituit-o pentru plagiat pe Stefania Duminica, fost secretar de stat in Ministerul Educatiei.

„Secretarul de stat din Ministerul Educatiei, Stefania Duminica, a fost concediata dupa ce Comisia de Etica a dat un verdict clar de plagiat pentru lucrarea de disertatie. In consecinta, d-na Duminica a platit cu functia politica. Aceeasi comisie a dat acelasi verdict si in cazul titlului de doctor obtinut de premierului Victor Ponta. Prin urmare, dr. Victor Viorel Ponta, ar trebui sa beneficieze de acelasi tratament: sa fie suspendat din functie!”, a afirmat deputatul Raluca Turcan, potriviut unui comunicat al PDL.

Raluca Turcan considera ca, daca nu va demisiona, Victor Ponta „va da dovada de lasitate, demagogie si va arunca inca o pata neagra asupra sistemului national de invatamant”.

Stefania Duminica, fost secretar de stat in Ministerul Educatiei, a fost eliberata din functie de premierul Victor Ponta, ca urmare a scandalului de plagiat.

Dupa ce a analizat lucrarea de disertatie cu care Stefania Duminica a absolvit masterul, Comisia de Etica a Universitatea din Bucuresti a stabilit ca este un plagiat, fiind vorba despre o copie” a altei lucrari de disertatie, sustinuta in 2008 de o alta persoana. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.