Acasă Politic Bucureşti: Senator PNL: „USD este mârlănie pe faţă”

Bucureşti: Senator PNL: „USD este mârlănie pe faţă”

DISTRIBUIȚI
Cristian_Bodea

126076 – 13022014 – Senatorul PNL Cristian_Bodea este nemultumit de formarea USD si critica dur acest lucru. „USD este marlanie pe fata, ca si plagiatul chinezilor cu Abibas”, a spus Bodea,

citat de Evenimentul Zilei

Mai mult, Bodea acuza ca Radu Stroe si Daniel Chitoiu au fost remaniati, deoarece acceptau tot ceea ce le spunea premierul Victor Ponta.

„Noi n-am fost la guvernare in deciziile Guvernului, au fost niste baieti destepti care au fost atrasi de PSD. Stroe si Chitoiu de aia au fost executati. (…) Chitoiu accepta tot ce spunea Ponta. Cu Iohannis, PSD-ului nu-i convine asa ceva, cu ministri care sa spuna nu”, a adaugat senatorul PNL.

Bodea a mai spus ca multi liberali considera ca i-ar avantaja iesirea de la guvernare.

La inceputul saptamanii, liderii PSD, PC si UNPR au semnat un protocol pentru alegerile europarlamentare. Aceste formatiuni vor avea o lista comuna de candidati pentru Parlamentul European, sub denumirea de Uniunea Social Democrata (USD).

Unii liberali, printre care si Klaus Iohannis, au declarat ca acesta este un semn ca aliatii lor din USL isi doresc lucruri diferite fata de ei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.