Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Florin Constantinescu a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al Senatului

Bucureşti: Florin Constantinescu a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al Senatului

DISTRIBUIȚI

126740 – 11032014 – Senatorul PSD Florin Constantinescu a demisionat din functia de vicepresedinte al Senatului, a anuntat, marti, Cristian Dumitrescu, vicepresedinte al Institutiei.

„Prin schimbarea presedintelui Senatului, in regulament se spune ca se reconfigureaza structura biroului (Biroului Permanent – n.r.) in functie de persoana care este aleasa in aceasta calitate din randul senatorilor. A trebuit sa schimbam structura Biroului Permanent in ceea ce priveste calitatea unui vicepresedinte. Va anunt ca domnul presedinte Constantinescu a demisionat din functia de vicepresedinte, iar grupul PNL a propus si va sustine in plen alegerea unui vicepresedinte senator din partea acestui grup”, a spus Dumitrescu la finalul sedintei Biroului Permanent, potrivit Hotnews.ro.

Senatorul independent Calin Popescu-Tariceanu a fost ales luni presedinte al Senatului, cu 95 de voturi pentru si 60 impotriva.

La data de 4 martie, Crin Antonescu si-a anuntat demisia din functia de presedinte al Senatului de la tribuna plenului reunit al celor doua Camere. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.