Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Antonescu îl vede pe Ponta contracandidat

Bucureşti: Antonescu îl vede pe Ponta contracandidat

DISTRIBUIȚI

 126961 – 19032014 –  Preşedintele PNL, Crin Antonescu, crede că preşedintele PSD, Victor Ponta, este cel mai probabil contracandidat al său la alegerile prezidențiale. Liderul PNL apreciază că premierul are șanse de a obţine între 48 şi 52 la sută în turul II de scrutin.

Liderul PNL a apreciat, la TVR 1, că, în cazul în care Geoană ar fi susţinut de PSD, acesta ar putea să ajungă în turul II al alegerilor la 45%, în vreme ce Victor Ponta ar putea „să piardă foarte strâns sau să câştige foarte strâns”, în marja 48-52%. De asemenea, liderul PNL a opinat că Sorin Oprescu, susţinut de PSD la prezidenţiale, ar avea mai puţine şanse de câştig decât Mircea Geoană.

Vorbind despre o rocadă cu edilul Sibiului, Klaus Iohannis, în cursa prezidențială, Crin Antonescu a declarat că nu există o astfel de posibilitate.

Preşedintele PNL a precizat că are o intenţie de vot în jurul a 25%, în vreme ce Iohannis are o cotă de încredere mult mai mare, dar în cazul intenţiei de vot aceasta se ridică la circa 2%. Liderul PNL a reiterat faptul că un scor al partidului între 20 și 25% la alegerile europarlamentare poziţionează PNL între „jucătorii cu şanse pentru turul II şi deci pentru titlu, pentru câştigarea Preşedinţiei”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.