Acasă Economie Bucureşti: Directorul general al Chevron Europe, primit de Traian Băsescu

Bucureşti: Directorul general al Chevron Europe, primit de Traian Băsescu

DISTRIBUIȚI

126823 – 13032014 – Preşedintele Traian Băsescu l-a primit, joi, la Cotroceni, pe Derek Magness, directorul general al Chevron Europe, cu care a vorbit despre importanţa transferului de experienţă, ca o contribuţie la securitatea energetică a României, şi despre posibilitatea angajării de tineri specialişti.

Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, în cadrul întrevederii, preşedintele Traian Băsescu a vorbit despre importanţa transferului în România de experienţă dobândită de compania Chevron în exploatările de gaz de şist din Statele Unite ale Americii, ca o contribuţie la dezvoltarea şi la asigurarea securităţii energetice a ţării noastre.

Preşedintele Traian Băsescu a invitat reprezentanţii companiei Chevron să analizeze oportunitatea ca un număr cât mai mare de tineri specialişti care au absolvit universităţile româneşti să poată fi angajaţi în activităţile pe care compania le desfăşoară în diferitele zone din ţară. Directorul Chevron Europe Exploration and Production, Derek Magness a prezentat stadiul dezvoltării proiectului în România şi perspectivele pentru evaluarea cantităţilor de gaze de şist existente în ţara noastră. “Discuţiile au făcut referire şi la însemnătatea implicării comunităţilor locale în desfăşurarea activităţilor companiei”, se mai arată în comunicatul Administraţiei Prezidenţiale. PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.