Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Întâlnire Băsescu-Ponta pe tema certificatelor verzi la Cotroceni

Bucureşti: Întâlnire Băsescu-Ponta pe tema certificatelor verzi la Cotroceni

DISTRIBUIȚI

126830 – 13032014 – Premierul Victor Ponta a mers miercuri după-amiază la Palatul Cotroceni pentru a discuta cu președintele Traian Băsescu. Întâlnirea are loc după ce Ponta i-a cerut președintelui Băsescu promulgarea de urgență a legii privind certificatele verzi până miercuri, 19 martie.

„Discuţiile au fost centrate pe problema certificatelor verzi, în contextul dezbaterilor din spaţiul public referitoare la Legea de aprobare a OUG 57/2013 (…) Primul-ministru cere preşedintelui României promulgarea de urgenţă a legii de aprobare a OUG 57/2013, pentru a rezolva problema semnalată de reprezentanţii Alro şi a evita generarea unor creşteri de preţuri în domeniul industriei româneşti și al prețului pentru consumatori”, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Această ordonanță este un subiect de dispută între președinte și premier, Traian Băsescu spunând că ordonanța este neconstituțională deoarece nu au fost respectate etapele de notificare și pre-notificare a CE în aprobarea ei, sesizând astfel CC privind acest subiect. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.