Acasă Stiri Locale Bucuresti-Ilfov Bucureşti: Interoperabilitatea transportului în regim de taxi în regiunea Bucureşti –Ilfov prinde...

Bucureşti: Interoperabilitatea transportului în regim de taxi în regiunea Bucureşti –Ilfov prinde contur

DISTRIBUIȚI

126720 – 10032014 –   La nivelul Primariei Municipiului Bucureşti a avut loc, la finele saptamanii trecute, o intalnire intre autoritatile publice, politia rutiera si patronatul din transporturile in regim de taxi si inchiriere avand ca principala tema stabilirea modalitatii de integrare operationala pentru serviciul de taximetrie in zona de interoperabilitate Bucuresti-Ilfov.

La dezbaterea prezidata de primarul general Sorin Oprescu au fost prezenti prefectul judetului Ilfov, Speranta Cliseru, subprefectul municipiului Bucuresti, Mariana Campurean, reprezentanti ai Consiliului Judetean Ilfov, Politiei Capitalei si Politiei Judetului Ilfov, Politiei Rutiere Bucuresti si Ilfov, alaturi de majoritatea asociaţiilor care reprezinta taximetriştii din Bucureşti si Ilfov, informează Asociatia Profesionala a Transportatorilor in Regim de Taxi si Închiriere (APTTI).

„Concluzia generala a dezbaterilor este clara si anume si anume faptul taximetria nu poate fi separata in zona metropolitana si ca in aceasta zona de interoperabilitate serviciul de transport in regim taxi trebuie integrat si subordonat celor doua entitati administrativ teritoriale (Bucuresti si Ilfov)”, se arată într-un comunicat al APTTI.

Sub patronajul direct al primarului general Sorin Oprescu si al Consiliului Judetean Ilfov se va infiinta de saptamana viitoare un grup de lucru la nivelul Primariei Municipiului Bucuresti, format din reprezentanti ai institutiilor statului si reprezentantii societatii civile, pentru semnarea unui protocol care reglementeaza, potrivit obligatiei din Legea 168/2010 , modul de interoperabilitate dintre Bucuresti si Ilfov in transportul de persoane in regim de taxi, se precizează în comunicat.

APTTI considera ca acest eveniment reprezinta „un prim pas atat pentru imbunatatirea serviciilor de taximetrie in zona metropolitana Bucuresti – Ilfov, cat si pentru asigurarea predictibilitatii afacerilor in domeniu”. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.