Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ioan Rus: “Renaşterea USL este doar o iluzie”

Bucureşti: Ioan Rus: “Renaşterea USL este doar o iluzie”

DISTRIBUIȚI

 126972 – 19032014 –   Vicepresedintele PSD Ioan Rus consideră că ruperea USL a fost doar o chestiune de timp, iar faptul ca PNL nu a acceptat negocierea cu partenerii inainte de ruperea uniunii arata ca „decizia  de iesire de la guvernare a parut luata mult mai inainte de a incepe acest joc, restul a fost doar harjoneala politica damboviteana”, potrivit Ziare.com.

“Consensul a existat si exista si acum in legatura cu autorizatia de demolare, ma refer aici la dezideratul celor doua partide de a pune capat regimului Basescu. Pentru autorizatia de constructie, si ma refer aici la dezvoltarea economica a Romaniei, cred ca n-a existat niciodata, pentru ca intre cele doua partide existau si exista abordari diferite in legatura cu solutiile de aplicat la multitudinea de probleme pe care Romania le are de rezolvat. Iar aceste diferente nu au fost prinse in chingile unui program de guvernare negociat in detaliu, astfel incat acestea sa nu se poata manifesta. In viziunea mea, ruperea USL a fost doar o chestiune de timp”, a firmat Ioan Rus.

Cat despre renasterea USL, aceasta este „doar o iluzie cu care putem inca opera, dar eu cred sincer ca putem face asta doar in timpul liber. Urgentele Romaniei vor adauga la programul de guvernare noi amenintari si riscuri, vechiul program al USL va deveni extrem de rapid istorie”, sustine vicepresedintele PSD. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.