Acasă Politic București: PMP are ambiții, dar…

București: PMP are ambiții, dar…

DISTRIBUIȚI

126970 – 19032014 –   Nici nu a luat ființă bine, că în Partidul Mișcarea Populară (PMP) au început convulsiile. Elenina Nicut, de exemplu, membru fondator al Fundației Mișcarea Populară, a demisionat din motive ”personale”. ”Fostilor colegi din PMP le doresc spor în toate, multă baftă și mai ales să atingă o performanță deloc ușoară: aceea de a-mi câștiga votul”, susține Nicuț.

De-altfel, odată cu pregătirea participării la primele alegeri de la înfiinţare și impunerea unei ținte de 10% din voturi la europarlamentare, asta însemnând două locuri, certurile sunt în toi, susțin surse din partid. În urma evaluării candidaţilor în funcţie de preferinţele organizaţiilor, activităţii de partid şi a popularităţii la nivel naţional s-a stabilit că Teodor Baconschi, Cristian Preda, Cristian Petrescu, Theodor Paleologu, Ruxandra Dragomir, Gunther Wotsch, Gabriel Berca, Florin Secară, Gelu Vişan, Adrian Rădulescu şi Laura Bota ocupă locurile ”prime”. Interesant este că fostul consilier prezidenţial și ministru al Educației, Daniel Funeriu, a fost devansat de nume precum Florin Popescu sau Cristian Petrescu în opţiunile membrilor PMP.

Primul loc este păstrat însă pentru Elena Băsescu, aceasta urmând să candideze pentru al doilea mandat de eurparlamentar, chiar dacă are unele ”rețineri acum”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.