Acasă Politic Bucureşti: Victor Ponta: „Declaraţiile lui Traian Băsescu sunt fără nicio bază constituţională”

Bucureşti: Victor Ponta: „Declaraţiile lui Traian Băsescu sunt fără nicio bază constituţională”

DISTRIBUIȚI

126504 – 02032014 Premierul Victor Ponta a raspuns, duminica, declaratiilor facute de presedintele Traian Basescu. Seful statului a afirmat ca, daca ar respecta Constitutia, Victor Ponta ar trebui sa ceara un nou mandat de premier de la Cotroceni.

„Declaratiile lui Traian Basescu sunt pur politice, fara nicio baza constitutionala. Voi merge marti in Parlament doar pentru schimbarea compozitiei politice, conform articolului 85 din Constitutie. Nu schimb programul de guvernare. Iar mandatul primul-ministrului inceteaza doar in conditiile art. 110 din Constitutie. Traian Basescu este iresponsabil ca de obicei!”, a declarat Victor Ponta pentru Hotnews.ro.

Presedintele Traian Basescu a declarat, la Pro Tv, ca, daca ar respecta democratia, premierul Victor Ponta, „un prim-ministru corupt”, ar trebui sa vina din nou la Cotroceni pentru a cere un nou mandat de sef al Executivului.

Seful statului a subliniat insa ca nu l-ar numi din nou premier pe Ponta, mentionand ca lucreaza la sesizarea Parchetului in cazul acestuia.

„Daca premierul nu vine la Cotroceni, atac decizia Parlamentului la Curtea Constitutionala”, a mai spus Traian Basescu. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.