Acasă Nord-Est Bacau Bacău: Traficanţi de cannabis, reţinuţi

Bacău: Traficanţi de cannabis, reţinuţi

DISTRIBUIȚI

127620 – 11042014 – Procurorii  DIICOT din Bacău împreună cu  ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate au desfăşurat, la data de 10.04.2014, mai multe acţiuni de destructurare a două grupări specializate în traficul intern de droguri de risc, respectiv cannabis, care acţionau pe raza municipiului Bacău, oraşelor Comăneşti şi Târgu Ocna, cât şi a comunelor limitrofe.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, în perioada 2013-2014, membrii grupării au distribuit droguri în liceele din oraşele Comăneşti şi Dărmăneşti precum şi în campusul universitar din municipiul Bacău.

         Procurorii au organizat, Târgu Ocna şi în Comăneşti, două cumpărări autorizate de droguri, ocazie cu care au fost prinşi în flagrant doi bărbaţi, după ce au vândut 50 de grame de cannabis.

           Ulterior, cu ocazia percheziţiilor domiciliare au fost identificate 800 grame de cannabis, laptopuri, telefoane mobile, bani şi un dispozitiv confecţionat artizanal cu lampă UV.

          Procurorii au dispus reţinerea a şapte inculpaţi, urmând ca aceştia să fie prezentați instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.