Acasă Nord-Est Botosani Botoşani: 3.000 pachete de ţigări trecute cu undiţa peste Prut

Botoşani: 3.000 pachete de ţigări trecute cu undiţa peste Prut

DISTRIBUIȚI

127764 – 17042014 –   Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti -ITPF Iaşi au confiscate, în seara zilei de 16 aprilie a.c., 30.000 pachete de ţigări cu timbru de acciză Republica Moldova trecute cu o lansetă peste râul Prut, în România, de către doi români.

Poliţişti de frontieră au observat, cu ajutorul sistemul de supraveghere care funcţionează pe principiul termoviziunii, două persoane aflate la malul râului Prut, care trăgeau pe apă obiecte voluminoase. Imediat, o echipă operativă s-a deplasat la faţa locului unde au depistat doi bărbaţi care, la vederea  poliţiştilor de frontieră au încercat să fugă.

          Cei doi, în vârstă de 18 ani, respectiv 25 de ani, au domiciliul pe raza judeţului Botoşani.

          În urma cercetării terenului au fost descoperite, la malul râului Prut, două colete învelite în folie de culoare neagră şi o lansetă, folosită la preluarea coletelor de pe malul moldovenesc al râului Prut.

           Poliţiştii de frontieră le-au întocmit celor doi lucrare penală pentru „colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia”.

          Ţigările au fost confiscate. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.