Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ilie Năstase şi Laurenţiu Mihai, candidaţii PC la alegerile parţiale

Bucureşti: Ilie Năstase şi Laurenţiu Mihai, candidaţii PC la alegerile parţiale

DISTRIBUIȚI

127862 – 24042014 – Biroul Executiv al PC a validat propunerile partidului pentru alegerile parţiale care vor avea loc în Sectorul 4, în două colegii de senat, în cadrul alianţei politice PSD-UNPR-PC.

„În vederea alegerilor parţiale, PC va avea două nominalizări în toate colegiile, la nivel naţional. Astfel, în Sector 4, Colegiul 7 şi 8, PC va avea două nominalizări care au fost validate de către Biroul Executiv al PC. Cei doi candidaţi ai PC sunt Ilie Năstase şi colegul nostru de la Sectorul 4 Laurenţiu Mihai. Cred că domnul Năstase are foarte multe de făcut pentru cetăţenii din Sectorul 4, cât şi pentru sportul românesc din această postură de senator”, a declarat preşedintele PC Daniel Constantin.

„Vreau să mă implic în legea sponsorizării, care există în orice ţară sănătoasă. Altfel, orice sport va muri. Trebuie să ne implicăm”, a declarat Ilie Năstase.

De asemenea, conducerea PC a validat candidatura lui Laurenţiu Mihai, membu al formaţiunii conservatoare, pentru un alt loc de senator într-un colegiu din Sectorul 4, eliberat prin demisia lui Victor Ciorbea din Senat.

“În vederea candidaturii pentru postul de senator din Sectorul 4, mă simt onorat să reprezint PC în Parlament României. Mi-am propus să fac politica cetăţeanului, să duc problemele din sector cu care se confruntă cetăţenii în forul legislativ. Vreau să aduc un suflu nou în politică pentru că fac parte din generaţia tânără”, a declarat Laurenţiu Mihai.  – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.