Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ponta o dă înainte cu USL

Bucureşti: Ponta o dă înainte cu USL

DISTRIBUIȚI

127976 – 29042014 – Premierul Victor Ponta se arata convins ca dupa alegerile europarlamentare din 25 mai Uniunea Social Liberala (USL) se va reface. El a declarat luni seara, la RTV, ca PSD nu va anunta candidatul la alegerile prezidentiale pana nu vor fi cunoscute rezultatele alegerilor pentru Parlamentul European.

„Din punctul meu de vedere, refacerea USL dupa 25 mai este un proiect in care eu cred. Realmente, leg candidatura unui membru PSD de refacerea USL. Sigur, asta este unul dintre motivele esentiale pentru care nu vrem sa anuntam candidatul PSD-PC-UNPR pana cand nu sunt convins ca ori se reface USL, ori sigur nu se va reface. Eu cred ca prin votul de pe 25 mai al oamenilor, pentru ca, stiti, intotdeauna oamenii sunt mai destepti decat liderii politici, PNL si liderii PNL vor intelege ca refacerea USL este o solutie”, a afirmat Ponta.

El sustine ca va face „primul pas” catre PNL si va propune reconstituirea USL. Liderul social-democratilor sustine ca PSD nu va pune conditii PNL legate de refacerea USL, cum ar fi cea de indepartare a lui Crin Antonescu de la conducerea partidului. De altfel, intrebat daca Antonescu ar mai putea candida din partea USL la functia de sef al statului, Ponta a spus: „Daca asa decide USL, da. De ce nu?”.

Victor Ponta este convins ca PNL nu va obtine nici 20% din voturile electoratului la europarlamentare. In schimb, presedintele PSD sustine ca tinta social-democratilor este obtinerea a 35% din voturi. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.