Acasă Politic Bucureşti: Premierul Ponta mege marţi în Teleorman

Bucureşti: Premierul Ponta mege marţi în Teleorman

DISTRIBUIȚI

127794 – 22042014 –  Premierul Victor Ponta a participat, luni, la şedinţa Centrului de Comandă de la Ministerul de Interne, apreciind că regretă faptul că de fiecare dată când sunt intemperii există și un tribut de vieți omenești. 

”Îmi pare cumplit de rău că de fiecare dată avem și un tribut de vieți omenești când apar intemperii, însă vreau să mulțumesc celor din echipa de comandă a Ministerului și celor care au stat în teritoriu în zilele astea de Paște”, a spus premierul.

”Noi am creat acest dispozitiv chiar de miercuri pentru sărbători pentru că știam că în această perioadă apar tot felul de necazuri de care nu ai cum să scapi. Eu vreau să le mulțumesc tuturor celor care și-au făcut datoria, să spun că îmi doresc ca sistemul pe care l-am tot întărit în această perioadă să funcționeze automat în situații de acest gen fără să fie nenoie de prim-ministru, de viceprim-ministru. Oamenii să știe ce au de făcut. Cred că intervenția din aceste zile s-a dovedit eficientă pentru că am salvat alte vieți omenești și alte bunuri”, a completat premierul Ponta.

Acesta a cerut o monitorizare continuă a situației, precizând că se va deplasa și el marţi în Teleorman, județul cel mai grav afectat de inundații.

Patru persoane și-au pierdut viața în urma inundațiilor din ultimele trei zile, alte 567 de persoane fiind evacuate din calea apelor. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.