Acasă Politic Bucureşti: Preşedintele CJ Mehedinţi rămâne în arest

Bucureşti: Preşedintele CJ Mehedinţi rămâne în arest

DISTRIBUIȚI

127564 – 10042014 – Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a luat decizia ca presedintele Consiliului Judetean (CJ) Mehedinti, Adrian Duicu, sa ramana in arest preventiv pentru o perioada de 30 de zile, respingand recursul acestuia la decizia Tribunalului Bucuresti.

Curtea Suprema a hotarat sa admita ca, si in cazul fostului sef al IJP Mehedinti, Stefan Ponea, procurorii sa continue cercetarile cu acesta in stare de arest.

Adrian Duicu, presedinte al CJ Mehedinti, si Constantin Popescu, lider al PSD Orsova, au fost arestati, in noaptea de joi spre vienri, pentru 30 de zile.

Duicu este acuzat de DNA de trafic de influenta, cumparare de influenta, instigare la dare de mita, permiterea accesului unor persoane neautorizate la informatii nedestinate publicitatii, in scopul obtinerii de foloase necuvenite, instigare la abuz in serviciu si folosirea influentei si autoritatii de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid politic, in scopul obtinerii pentru altul de foloase necuvenite. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.