Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Radu Mazăre, ridicat din cârciumă

Bucureşti: Radu Mazăre, ridicat din cârciumă

DISTRIBUIȚI
radu_mazare

 127512 – 08042014 –  Primarul Constanței, Radu Mazăre, a fost adus de mascați la sediul DNA, pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat, împreună cu alți funcționari, de fapte de corupție în ceea ce privește construcţia cartierului de locuințe sociale din Constanța. Potrivit B1 TV, edilul a fost ridicat dintr-un restaurant din București.

Întrebat dacă îi este frică de pușcărie, Mazăre a spus că îi este frică doar de Dumnezeu, după care a intrat în sediul DNA.

Procurorii DNA au făcut, marţi, percheziţii la Primăria Constanţa şi la locuinţa lui Radu Mazăre, într-un dosar în care sunt vizate fapte de corupţie.

Reprezentanţii Primăriei Constanţa au transmis un comunicat de presă în care precizează că percheziţiile făcute de procurorii DNA la sediul instituţiei vizează construcţia cartierului de locuințe sociale din oraş, anchetatorii solicitând documente legate de acest proiect.

Procurorul şef al DNA, Codruţa Kovesi, a declarat marţi că a fost începută urmărirea penală în acest dosar. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.