Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Senatorul Sorin Lazăr, condamnat la închisoare pentru angajarea fiului

Bucureşti: Senatorul Sorin Lazăr, condamnat la închisoare pentru angajarea fiului

DISTRIBUIȚI

127676 – 15042014 – Senatorul PSD Sorin Lazar a fost condamnat, marti, la sase luni de inchisoare cu suspendare, pentru conflict de interese, deoarece si-a angajat fiul. Sentinta nu este una definitiva.

Sorin Lazar a propus angajarea si a avizat contractul individual de munca in baza caruia fiul sau, Mihai Eduard, a fost angajat in perioada 1 septembrie 2010 – 1 octombrie 2011 la biroul parlamentar de circumscriptie.

Ancheta in cazul senatorului iesean a fost declansata la sesizarea Agentiei Nationale de Integritate, iar Lazar a fost condamnat la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Conform Ziarului de Iasi, care citeaza decizia instantei, pedeapsa a fost amanata cu doi ani (conform unor noi prevederi din Codul Penal), timp in care senatorul PSD va fi supravegheat. In aceasta perioada, Lazar se va prezenta la serviciul de probatiune de pe langa Tribunalul Iasi, va primi vizita consilierului de probatiune si va anunta schimbarea locuintei si deplasarile mai lungi de cinci zile. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.