Acasă Politic Bucureşti: Traian Băsescu îl avertizează pe Victor Ponta

Bucureşti: Traian Băsescu îl avertizează pe Victor Ponta

DISTRIBUIȚI
ponta_sedinta_guvern

 127637 – 14042014 –  Presedintele Traian Basescu l-a avertizat duminica pe premierul Victor Ponta ca, in cazul in care se tine de promisiune si va „face dreptate” lui Nicusor Constantinescu si „celorlalti multi”, cum a declarat liderul PSD, acesta va deveni coleg de camera cu Adrian Nastase.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, la Realitatea Tv, că, în cazul în care Victor Ponta face „dreptate după mintea domniei sale”, acesta va ajunge „coleg de apartament cu Adrian Năstase”.

Băsescu a fost întrebat cum vede afirmaţia lui Victor Ponta referitoare la faptul că după alegerile prezidenţiale se va face dreptate pentru Constantin Nicolescu.

„Cred că, dacă ar încerca să facă dreptate după mintea domniei sale, ar deveni imediat coleg de apartament cu Adrian Năstase. Eu nu cred că vreun procuror în România ar tolera intervenţia preşedintelui sau a primului ministru în dosare, sau un judecător. Eu cred că ar          deveni coleg de cameră cu Adrian Năstase foarte repede, pentru o astfel de încercare”, a spus Băsescu. –  PROMPT MEDIA     

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.