Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Victor Ciorbea a renunţat la funcţia de senator

Bucureşti: Victor Ciorbea a renunţat la funcţia de senator

DISTRIBUIȚI

127525 – 08042014 – Victor Ciorbea şi-a prezentat marţi demisia din funcţie în plenul Senatului. “Vă mulţumesc dumneavoastră şi colegilor din Camera Deputaţilor care au făcut propunerea şi m-au votat în calitate de membru în Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară. Pentru a preveni o stare de incompatibilitate, rog a se lua act că demisionez din funcţia de senator, ales în colegiul numărul 7 circumscripţia Bucureşti’, a spus Victor Ciorbea.

Senatorii au aprobat vacantarea postului pe care l-a deţinut Victor Ciorbea cu 114 voturi pentru şi patru împotrivă.

Fostul senator a declarat că, așa cum se știe, funcția de membru ASF nu îi va permite să își păstreze și funcția de membru de partid. Totodată, Ciorbea a spus că așteaptă decizia Curții Constituționale cu privire la contestația înaintată de PDL împotriva numirii acestuia în funcția de membru al ASF, iar dacă aceasta îi va fi favorabilă, va fi nevoit să renunțe la statutul de membru PNL.

Întrebat care este relația cu actuala conducere a PNL, acesta a spus că a avut și are o relație normală cu membrii PNL din conducere și că dacă va deveni membru ASF, după terminarea mandatului nu exclude varianta reîntoarcerii în partid. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.