Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Victor Ponta: Mircea Diaconu va fi primul candidat cu adevărat independent

Bucureşti: Victor Ponta: Mircea Diaconu va fi primul candidat cu adevărat independent

DISTRIBUIȚI

127566 – 10042014 – Premierul Victor Ponta sustine ca Mircea Diaconu va fi primul europarlamentar cu adevarat independent din Romania”, si spune despre acesta ca va lua voturi „de la liberali care oricum nu mai votau cu PNL”.

„Mircea Diaconu este un adevarat liberal, dar mai ales un mare roman! Si un coleg exceptional!”, scrie premierul Victor Ponta pe contul sau de Facebook, aratand cat de mult a crezut in acesta, inca de la inceput.

„Desi in 2012 propaganda basista cerea sa fie gonit imediat din Guvern, am decis impreuna sa ramana ministru pana in ziua pronuntarii instantei! Pe 13 martie, aici pe contul meu de Facebook, ii uram succes lui Mircea Diaconu in Parlamentul European. Ulterior toata propaganda basista s-a dezlantuit contra lui, dar si a mea – iarasi atacam Statul de Drept!”, arata premierul.

„Cred ca Mircea Diaconu nu va lua voturi de la alte partide, ci de la acei alegatori liberali care oricum nu mai votau cu PNL si de la multi oameni pur si simplu revoltati de modul nedrept in care a fost tratat de adversari, dar si de fostii colegi (toti complici intr-o tacere nedemna)! „, scrie Victor Ponta.

Premierul ironizeaza criticile aduse lui Mircea Diaconu pe care le denumeste „atacuri murdare”. „Atacurile murdare (sau, altfel spus, ‘subOrbane’) vor continua impotriva sa! Dar dupa 25 mai eu sunt convins ca Mircea Diaconu va reprezenta cu cinste Romania in Parlamentul European!”, incheie Victor Ponta. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.