Acasă Sud-Est Constanta Constanţa: Gigi, tot Gigi. E șef și la închisoare

Constanţa: Gigi, tot Gigi. E șef și la închisoare

DISTRIBUIȚI

127987 – 29042014 –  Gigi Becali, condamnat la 3 ani si jumatate din inchisoare si incarcerat la Penitenciarul Poarta-Alba, a inceput de luni sa lucreze la Academia de Fotbal a lui Gica Hagi, nasul finantatorului din Pipera, relateaza Gazeta Sporturilor.

Finantatorul Stelei are un birou propriu si detine functia de supraveghetor. In fiecare zi lucratoare, el pleaca de la penitenciar la orele 7.00 si revine inainte de orele 17.00.

Cat timp este la Academia detinuta de nasul sau, Gica Hagi, Becali nu este pazit si are libertatea de a putea vorbi la telefon cat doreste. In plus, poate primi si vizitele prietenilor si rudelor, dar nu poate parasi locul de munca, fara aprobarea penitenciarului. Becali mai are voie sa detina si un telefon mobil personal, pe care il preda la intoarcerea in penitenciar. Nu are dreptul de a acorda interviuri sau de a intra in direct la TV pentru ca mai are inca un proces pe rol, cel din dosarul ”Avicola”, iar acest lucru ii interzice sa ofere declaratii.

Pe langa dreptul de a lucra la Academia lui Hagi, Becali a mai primit aprobare la cererea facuta pentru a putea sa-si viziteze familia acasa, in Pipera. Conducerea Penitenciarului de la Poarta Alba il va lasa acasa o zi, in luna mai, atunci cind va decide chiar Becali. Acesta va pleca dimineata de la inchisoare, dar seara va reveni, la fel ca intr-o zi obisnuita de munca. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.