Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Norica Nicolai: Aprecierile premierului Ponta despre justiţie sunt inacceptabile

Norica Nicolai: Aprecierile premierului Ponta despre justiţie sunt inacceptabile

DISTRIBUIȚI

127539 – 09042014 –  Premierul Victor Ponta nu trebuia să se exprime despre activitatea justiţiei în cazul  Radu Mazăre, afirmaţiile sale fiind inacceptabile, susţine vicepreşedintele executiv al PNL, Norica Nicolai. „Părerea domnului Ponta despre Mazăre nu e în preocupările mele. După părerea mea, domnul Ponta a greşit flagrant şi ca lider de partid, dar şi ca prim-ministru. Nu cred că trebuie să

faci consideraţii de acest tip despre activitatea justiţiei. Dacă domnul Ponta ar fi avut suspiciuni legitime, să spunem, despre o eventuală influenţare a acţiunii procurorilor, era obligat să facă publice aceste suspiciuni. Dar această încercare de punere a activităţii DNA, care este o activitate de administrare a justiţiei, normală în orice stat de drept, ca fiind o activitate contra românilor este profund greşită şi eronată şi inacceptabilă pentru un lider politic de talia domnului Ponta”, a declarat europarlamentarul PNL, potrivit RFI Romania.

Premierul Victor Ponta a declarat marți, în contextual perchezițiilor efectuate la locuința lui Radu Mazăre, că nu crede că procurorii vor reuși să ancheteze „7,4 milioane” până-n noiembrie, făcând referire la numărul de români care au votat pentru demiterea lui Băsescu în 2012.

„Până la 7,4 milioane (de români — n.r.) nu cred că reușesc până-n noiembrie”, a afirmat Ponta în timp ce procurorii făceau percheziții acasă la Radu Mazăre.

Ulterior, Victor Ponta le-a spus preşedinţilor de Consilii Judeţene, reuniţi la Palatul Parlamentului, că o întreagă propagandă şi un întreg aparat care îi detestă lucrează împotriva lor, arătând că el personal şi Guvernul îi vor sprijini.

Ponta a spus că a vorbit cu Marian Oprişan, căruia i-a transmis că „nici în 1989 nu a putut să ne împuşte pe toţi”.

„Nici în 1989 nu a putut să ne împuşte pe toţi. Eu atunci aveam 17 ani, am ieşit pe stradă, ca mulţi dintre dumneavoastră, deci cred că nici în 2014 nu o să se poată întâmpla acest lucru. Cred că proiectele importante pentru cetăţenii ţării le veţi desfăşura în continuare, că vă veţi face datoria faţă de ei, iar cei mai mulţi dintre dumneavoastră probabil veţi fi realeşi în 2016, pentru că v-aţi făcut datoria faţă de oameni”, a spus Ponta la o întrunire cu șefii de Consilii Judeţene. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.