Acasă Economie Vaslui: Cu țigările-n cisternă

Vaslui: Cu țigările-n cisternă

DISTRIBUIȚI

127652 – 14042014 –  Poliţiştii de frontieră de la PTF Albiţa, judeţul Vaslui, în colaborare cu vameşii, au descoperit şi confiscate, duminică, 76.000 pachete de ţigarete în valoare de 684.000 lei, care erau ascunse în pereţii laterali ai unei cisterne.

La 3 aprilie a.c., în jurul orelor 10.20, s-a prezentat în PTF Albiţa, pentru a intra în ţară, un bărbat în vârstă de 30 ani, cu dublă cetăţenie, (România şi Republica Moldova), conducând un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor marca Mercedes şi o cisternă marca SD Coach Works, având ca destinaţie municipiul Ploieşti.        Pentru valorificarea unor informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit prin scanare cu aparatul cu raze X asupra cisternei.

În urma efectuării controlului, a fost descoperit, ascunsă şi nedeclarată, în pereţii laterali ai cisternei, cantitatea de 76.000 pachete de ţigarete, de diferite mărci şi fără marcaje fiscale.

Ţigările au fost reţinute în vederea confiscării, iar ansamblul de vehicule, format din camionul marca Mercedes şi cisterna, ambele în valoare de 157.500 lei, au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor.

Bărbatul, cercetat pentru contrabandă, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi, fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat Judecătoriei Huşi, cu propunerea dispunerii măsurii arestării preventive pentru 29 zile. –PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.