Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Canada mulţumeşte României

Bucureşti: Canada mulţumeşte României

DISTRIBUIȚI

128665 – 27052014  –  Prezenţa avioanelor canadiene de vănătoare CF -18 la exerciţiul militar Dacian Flag de la Câmpia Turzii este o dovadă că relaţiile de cooperare între Canada şi România sunt unele solide şi continuă parteneriatul militar dintre cele două state. Acest lucru a reieşit în urma întâlnirii de marţi a ministrului Apărării Naţionale, Mircea Duşa, cu ambasadorul Canadei la Bucureşti, Joanne Lemay, potrivit unui comunicat al Ministerului Apărării Naţionale.

În contextul desfăşurării exerciţiilor militare comune, ministrul Duşa a apreciat că „Dacian Flag 2014 contribuie esenţial la întărirea poziţiei NATO, dar şi la dezvoltarea interoperabilităţii dintre forţele militare ale ţărilor noastre”.

La rândul său, Joanne Lemay a mulţumit ministrului Duşa pentru operativitatea cu care autorităţile române au reacţionat în ceea ce priveşte demararea exerciţiilor militare, apreciind faptul că cele două ţări vor consolida relaţiile bilaterale deja existente prin noi oportunităţi de dezvoltare, se mai arată în comunicat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.