Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Crin Antonescu crede că Victor Ponta se teme de dezbatere

Bucureşti: Crin Antonescu crede că Victor Ponta se teme de dezbatere

DISTRIBUIȚI

128444 – 19052014  – Presedintele PNL, Crin Antonescu, l-a acuzat luni pe premierul Victor Ponta ca fuge de o discutie serioasa asupra guvernarii, asa cum ar fi avut ea loc daca motiunea de cenzura a liberalilor ar fi putut fi dezbatuta inainte de incheierea campaniei elelctorale.

„Desi beneficiind de o majoritate pe care o descrie solida si loiala in Parlament, Victor Ponta nu a avut curaj sa participe la o discutie in interiorul campaniei electorale. De ce se teme Victor Ponta? Se teme de o dezbatere serioasa asupra actiunii sau nonactiunii guvernului in economia Romaniei, se teme de o dezbatere asupra coruptiei”, a declarat Crin Antonescu luni, intr-o conferinta de presa.

„Ponta e obisnuit sa vorbeasca singur, sa nu fie deranjat de intrebari, ii place sa vorbeasca cum face la sedintele de guvern despre cat de bine o duce tara. Nimic nu l-ar fi impiedicat pe Victor Ponta sa vina sa vorbeasca in Parlament despre realitatea guvernarii. Chiar daca evita, nu o poate evita la nesfarsit”, a continuat presedintele PNL.

Motiunea de cenzura depusa de PNL va fi citita in Parlament joi, la orele 12:00, urmand sa fie dezbatuta abia luni, 26 mai, dupa incheierea campaniei electorale si a alegerilor pentru Parlamentul European care au loc duminica, 25 mai. Motiunea de cenzura a PNL poarta numele „Opriti Guvernul Ponta 3 – Guvernul coruptiei, demagogiei si minciunii”. In motiune, premierul Victor Ponta este acuzat de coruptie, atitudini impotriva justitiei, dar si de faptul ca foloseste in campania electorala pentru europarlamentare bani publici. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.