Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ingrid Vlasov va fi evacuată din vila de la Romexpo

Bucureşti: Ingrid Vlasov va fi evacuată din vila de la Romexpo

DISTRIBUIȚI

128526 – 22052014  – Ingrid Vlasov, una dintre cele doua fiice gemene ale lui Mihail Vlasov, si sotul ei vor fi evacuati din vila de la Romexpo pentru care plateau o chirie ridicol de mica, pentru ca imobilul nu are autorizatie de constructie.

Sotii Marian Nedelcu si Ingrid Vlasov au primit o notificare prin care sunt anuntati ca documentele au fost verificate, constatandu-se absenta autorizatiilor de construire a imobilului Casa Leda, de aceea li se va intrerupe furnizarea utilitatilor, iar in termen de 3 zile trebuie sa evacueze locuinta, informeaza B1 Tv.

Desi vila aflata pe terenul detinut de Romexpo nu este intabulata si nu are act de proprietate, in 2012, Mihail Vlasov, pe atunci seful Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, a primit permisiunea sa inchirieze proprietatea de 500 de metri patrati la doar 500 de lei lunar. Mai mult, Vlasov a intentionat sa cumpere imobilul pentru doar 100.000 de euro, dar actiunea nu s-a finalizat.

Mihail Vlasov a fost arestat preventiv intr-un dosar de coruptie, in care este acuzat ca a luat mita 200.000 de euro pentru a face trafic de influenta, iar in prezent se afla in arest la domiciliu.

 De asemenea, Vanda Vlasov, sora geamana a lui Ingrid Vlasov si fost prim-vicepresedinte la Curtea de Arbitraj International, este urmarita penal intr-un alt dosar, pentru fals intelectual. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.