Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Kelemen Hunor nu este de acord cu Victor Ponta

Bucureşti: Kelemen Hunor nu este de acord cu Victor Ponta

DISTRIBUIȚI

128197 – 09052014 –  Ministrul Culturii, Kelemen Hunor, nu este de acord cu premierul Victor Ponta, care l-a calificat drept „fascist” pe fostul vicepresedinte al ICR, Mircea Mihaies. 

„Eu nu subscriu acestei declaratii si nu sunt de acord. Sigur, aici premierul are tot dreptul sa aiba o pozitie foarte ferma, dar in ceea ce ma priveste, eu nu am astfel de probleme nici cu Patapievici, nici cu Mihaies (…) Eu am lucrat bine si recunosc acest lucru si cu Patapievici si cu echipa lui Patapievici cand eram in mandatul celalalt. In ceea ce priveste gestionarea banilor nu am informatii, pentru ca ICR nu era in subordinea Ministerului Culturii, nici macar in coordonarea Ministerului Culturii, noi nu vedeam cum gestioneaza bugetul”, a declarat ministrul Culturii la RFI Romania.

Premierul Victor Ponta a afirmat ca nu a contrasemnat documentele de la Palatul Cotroceni pentru decorarea lui Horia Roman Patapievici pentru ca exista un raport al Curtii de Conturi care arata nereguli in gestionarea banilor la Institutul Cultural Roman in perioada in care HRP a condus ICR.

Presedintele Traian Basescu a transmis Curtii Constitutionale o sesizare care il vizeaza pe premierul Victor Ponta, legata de faptul ca seful Guvernului nu a contrasemnat o serie de decrete de decorare, care vizau „inalte personalitati ce au asigurat conducerea ICR in perioada 2005-2012”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.