Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: PDL Bucureşti îi acuză pe Sorin Oprescu şi Victor Ponta

Bucureşti: PDL Bucureşti îi acuză pe Sorin Oprescu şi Victor Ponta

DISTRIBUIȚI

128096 – 05052014 –  PDL Bucureşti îl acuză pe primarul general Sorin Oprescu şi pe premierul Victor Ponta că au transformat comandamentul de urgenţă convocat la Primăria Municipiului Bucureşti în comandament de campanie marca PSD.

“Se pare că din sediul de lux din Spaiul Independenţei, însuşit de Oprescu pe persoană fizică, nu s-a văzut transformarea Bucureştiului din micul Paris în mica Veneţie. Diferenţa este că în Veneţia se face turism cu gondola, în timp ce în Bucureşti oamenii au fost nevoiţi să meargă prin apă până la genunchi. PDL Bucureşti îi recomandă lui  Sorin Oprescu să apeleze la prietenul Ponta pentru a le pune la dispoziţie şi bucureştenilor bărci pneumatice trase de jandarmi. Nici toată apa adunată aseară pe străzile Bucureştiului nu poate spăla incompetenţa cronică de care suferă primarul Sorin Oprescu. Cinism în floare. După ce au lăsat Bucureştiul să se inunde, Ponta şi Oprescu îşi fac reciproc campanie electorală. Comandamentul de urgenţă convocat astăzi la Primăria Capitalei este doar un clip electoral PSD, jignitor pentru bucureşteni.

În Bucureştiul lui Oprescu fiecare se descurcă cum poate pentru că “primaru` se dă în bărci” cu nesimţire waterproof şi îi asigură lui Ponta încă o expunere televizată. PDL Bucureşti îi cere primarului Oprescu să lase campania electorală şi să prezinte public planul de  canalizare, asfaltare şi modernizare a canalizării din zonele inundabile realizate într-un mandat şi jumătate”, se arată într-un comunicat al PDL Bucureşti. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.