Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Victor Ponta surprins de comparația cu Adrian Năstase

Bucureşti: Victor Ponta surprins de comparația cu Adrian Năstase

DISTRIBUIȚI

128170 – 08052014 – Premierul Victor Ponta s-a declarat surprins de paralela pe care preşedintele PNL, Crin Antonescu, a făcut-o miercuri seara la B1 Tv, între el și fostul premier Adrian Năstase: „Nu fac decât un comentariu: încă nu mă pot obișnui cu faptul că Antonescu merge la Robert Turcescu, schimbându-și locurile cu Băsescu în emisiunea lui și folosind același limbaj. Regret, așa cum cred că regretă toți cei care au votat pentru demiterea președintelui la referendum. Este o uriașă surpriză”.

Crin Antonescu a declarat miercuri seară că premierul Victor Ponta este o persoană arogantă, „care le știe pe toate”.

„Victor Ponta seamănă foarte mult cu domnul Năstase, din ultima perioadă de guvernare. Perfect arogant, le știe pe toate. Domnul Ponta visează o finală prezidențială cu doamne Udrea, cu oricarea din candidații domnului Băsescu. Domnul Ponta a amenințat, la nervi, mai multe persoane cu pușcăria în prezența mea. Nu numai pe domnul Scutaru (George Scutaru, liderul deputaţilor PNL – n. r.). Am fost șocat”, a afirmat Antonescu.

”I-a mai amenințat și pe alții. Nu poți să-i ataci așa pe alții care nu îți împărtășesc întru totul părerile politice”, a mai spus Antonescu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.